Intensive Kitchen   Training Manual   (IKTM)

Intensive Kitchen   Training Manual (IKTM)

INTENSIVE KITCHEN TRAINING MANUAL

Alfred Johannes Pichler

Band 1 von 1 in dieser Reihe

Kochen & Genießen

ePUB

5,8 MB

DRM: Wasserzeichen

ISBN-13: 9783752823592

Verlag: Books on Demand

Erscheinungsdatum: 04.07.2018

Sprache: Englisch

Bewertung::
0%
3,99 €

inkl. MwSt.

sofort verfügbar als Download

Bitte beachten Sie, dass Sie dieses E-Book nicht auf einem Amazon Kindle lesen können, sondern ausschließlich auf Geräten mit einer Software, die epub-Dateien anzeigen kann. Mehr Informationen

Ihr eigenes Buch!

Werden Sie Autor*in mit BoD und erfüllen Sie sich den Traum vom eigenen Buch und E-Book.

Mehr erfahren
Western Cuisine

 An overview of culinary fundamentals in western cuisine, Outlining training sessions, covering areas  relevant to daily operations within the food preparation

and specific design for any F&B Company which is running or establishing a operation with future highly trained and motivated individuals.
Alfred Johannes Pichler

Alfred Johannes Pichler

I am a Hotel, Cruise, Airline Catering F&B Executive as well an Editor and Global Master-chef and running as a Senior Executive Director my Company BaYi-Shanghai - I am stationed and living in Antingzhen "The German City" / Shanghai - China. My interests range from design to photography plus naturally also strongly interested in the art of cooking/ coffee shop/pastry's and in all food-related stuff altogether

Es sind momentan noch keine Pressestimmen vorhanden.

Eigene Bewertung schreiben
Bitte melden Sie sich hier an, um eine Rezension abzugeben.
Suchmaschine unterstützt von ElasticSuite