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Functional Food
2nd Edition A synopsis of the legal framework in the European Union and selected other countries
G. Boin (Hrsg.), Nicola Conte-Salinas (Hrsg.), Markus Grube (Hrsg.), Giorgio Rusconi (Hrsg.)Geistes-, Sozial- & Kulturwissenschaften
Paperback
144 Seiten
ISBN-13: 9783839194928
Verlag: Books on Demand
Erscheinungsdatum: 19.03.2013
Sprache: Englisch
Farbe: Nein
erhältlich als:
16,80 €
inkl. MwSt. / portofrei
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Mehr erfahrenConsumer demand for foods with specific health benefits has increased the economic importance of developing, producing and marketing functional food. However, within in the European Union, this area of food law is harmonized to a minor extent only. Therefore, the economic operators face the difficulty of having to comply with national laws that might differ substantially from one Member State to another. This synopsis is aimed at facilitating the first approach to the legal framework of functional food within the European Union and selected other countries.

G. Boin (Hrsg.)

Nicola Conte-Salinas (Hrsg.)

Markus Grube (Hrsg.)

Giorgio Rusconi (Hrsg.)
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