Functional Food

Functional Food

2nd Edition A synopsis of the legal framework in the European Union and selected other countries

G. Boin (Hrsg.), Nicola Conte-Salinas (Hrsg.), Markus Grube (Hrsg.), Giorgio Rusconi (Hrsg.)

Paperback

144 Seiten

ISBN-13: 978-3-8391-9492-8

Verlag: Books on Demand

Erscheinungsdatum: 20.08.2009

Sprache: Englisch

Farbe: Nein

Bewertung::
0%
16,80 €

inkl. MwSt. / portofrei

sofort verfügbar

Ihr eigenes Buch!

Werden Sie Autor mit BoD und bringen Sie Ihr Buch und E-Book in den Buchhandel.

Mehr erfahren
Consumer demand for foods with specific health benefits has increased the economic importance of developing, producing and marketing functional food. However, within in the European Union, this area of food law is harmonized to a minor extent only. Therefore, the economic operators face the difficulty of having to comply with national laws that might differ substantially from one Member State to another. This synopsis is aimed at facilitating the first approach to the legal framework of functional food within the European Union and selected other countries.

No authors available.

G. Boin

G. Boin (Hrsg.)

Nicola Conte-Salinas

Nicola Conte-Salinas (Hrsg.)

Markus Grube

Markus Grube (Hrsg.)

Giorgio Rusconi

Giorgio Rusconi (Hrsg.)

Es sind momentan noch keine Pressestimmen vorhanden.

Eigene Bewertung schreiben
Bitte melden Sie sich hier an, um eine Bewertung abzugeben.